11.07.2024.

10:37

Foto: Shutterstock

Hronika

Ubio devojku sa 29 udaraca čekićem, : Samoubistvo u Kusatku podsetilo na jeziv zločin

Jezivo ubistvo dogodilo se pre 12 godina kada je harmonikaš Milanče Ivanović (52) iz Badljevice kod Smedereva u ataru sela Kusadak, ubio je 22 godine mlađu koleginicu iz orkestra Mariju Mihajlović (20)  iz Smederevske Palanke zato što je želela da raskine ljubavnu vezu s njim.

Nesrećnu devojku ubio je sa, kako je ranije istragom utvrđeno sa 29 udaraca čekićem, nkon hapšenja on je priznao zločin, a kao motiv je naveo to što je ona htela da raskine vezu sa njim. 

Prema tadašnjem saopštenju MUP-a, Milanče i Marija su se najpre posvađali u kolima, nakon čega je ona izašla iz automobila. On je potom čekićem gađao devojku koja je pala na zemlju. Zatim joj je prišao i zadao najmanje 29 uzastopnih udaraca čekićem u glavu. Nakon svirepog zločina, telo je prevezao na drugu lokaciju i prekrio ga granjem.

Informer

ilustracija

Smederevska policija telo devojke pronašla je u njivi pored puta Smederevska Palanka - Mladenovac, u selu Kusadak. Zločin se dogodio kilometar i po dalje od mesta gde je žrtva pronađena.

Harmonikaš Milanče Ivanović 2015. godine osuđen je pravosnažno na 15 godina zatvora. 

Takođe u selu Kusadak pre dve godine mladić Miloš Ignjatović ubio je svoje roditelje. Dvostruko usbistvo dogodilo se 22. marta 2022. godine, kada je Miloš pucajući iz puške ubio oca u dvorištu a potom i bolesnu majku. 

Nažalost kako je Informer već pisao jutros je selo Kusadak potresla još jedna tragedija u kojoj se kako se sumnja ubio policajac pred vratima devojke koja nije želela da se vidi sa njim.