11.07.2024.

10:47

Foto: Printskrin

Hronika

Nisam ubio devojčicu, ma nisam je ni video nikada! Šok na saslušanju osumnjičenog za ubistvo male Danke: Sada sve negira

Prema rečima našeg izvora, nakon što je izneo svoje lične podate, ime, prezime, prebivalište i druge, Dragijević je rekao "da Danku Ilić nije ubio".

- On sada sve negira. Rekao je da dete nije ni video kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je on nije uneo u kola i da je nije zadavio, kao i da telo nije bacio na deponiju. Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin - kaže izvor upoznat sa slučajem!

Podsetimo, Dejan Dragijević je nešto pre 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša.

- On je na prvom saslušanju posle hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao! Šta se sada promenilo zna samo on - kaže izvor.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.