11.07.2024.

14:25

Foto: Shutterstock

Hronika

Vlasnici stana se potukli sa stanodavcem! Posvađali se oko ove stvari pa svi završili u bolnici

Supružnici koji su izdali stan su u ovom sukobu zadobili su lakše povrede i posle pregleda u bolnici su pušteni na kućni oporavak, a mladić je zbog kontuzije glave i višestrukog preloma rebara hospitalizovan.  

- Inspektori policije će saslušati supružnike koji su iznajmili stan i povređenog mladića, kao i nekoliko svedoka. Kada budu utvrđene sve stvarne činjenice i okolnosti pod kojima je on teško povređen biće podnete prijave - naveo je izvor Informera. 

Informer

Pošto je istraga u toku nije saopšteno više detalja o tome zašto su se stanodavci i mladić posvađali i potom potukli. Nezvanično, sukob koji je eskalirao u opštu tuču kada su stanodavci tražili da im plati dugovanje za kiriju. 

- Sve je počelo žučnom svađom u kojoj su razmenjene teške reči, a onda je on fizički nasrnuo najpre na ženu, a potom i muža. Komšije su čule galamu i  buku i obavestile policiju koja je intervenisala oko 22 sata i mladića privela u policijsku stanicu - dodao je sagovornik Informera iz istrage.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova, ali su ga policajci iz pritvora sat vremena kasnije odvezli u bolnicu pošto se žalio na jake bolove.

Posle dijagnostike je zbog teških povreda zadržan na odeljenju hirurgije.