11.07.2024.

18:03

Foto: Printskrin video

Hronika

Pretio da će zapaliti lokal, vređao policajce i goste! U džepu mu našli drogu, a u pritvoru pokidao dušek da zakloni kameru!

Okrivljenom se stavlja na teret da je 9. jula ove godine, u vidno alkoholisanom stanju, došao do kafića na Novom Beogradu, pretio zaposlenima da će zapaliti lokal, pa je bacao stolice i da glasno viče, vređajući goste.

Po prijavi, na mesto događaja su došli policijski službenici PS Novi Beograd koji su lišili slobode okrivljenog i prilikom pregleda pronašli u džepu opojnu drogu, nakon čega je okrivljeni doveden u policijsku stanicu gde je vikao, vređao policijske službenike i pokušao da pobegne iz policijske stanice, u čemu je sprečen.

Nakon navedenog, okrivljeni je smešten u pritvorsku jedinicu gde je uz upotrebu fizičke snage pokidao dušek i materijalom koji je izvadio iz dušeka pokušao da zakloni nadzornu kameru u prostorijama za zadržavanje.

Okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor do 30 dana.