11.07.2024.

20:10

Foto: Foto. J.Rafailović

Hronika

Ovde će biti sahranjen terorista Miloš Žujović! Iskopana raka za vehabiju, a na grobnici krst!

Ekipa portala Republika je bila u Mladenovcu, a na groblju su zatekli iskopanu raku za Miloša. Rekli bi se da se radi o porodičnoj grobnici na kojoj stoji krst.

Njegov otac Zoran je već rekao kako ga mora sahraniti, jer nema ko drugi, kao i da grobnicu kopa sam.

Zoran Žujović je inače, ''promenio ploču'', pa sada sve druge okrivljuje za ono što je njegov sin uradio.

Teroristički napad je izvršen prošle subote, kada je Miloš Žujović samostrelom ranio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića ispred Ambasade Izraela u Beogradu. Jevremović je operisan u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela, i nalazi se u stabilnom stanju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će žandarm Miloš Jevremović biti odlikovan za svoj herojski čin.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je objasnio da postoji četiri nivoa pretnji od terorizma, prvi i najblaži je zeleni, zatim su žuti, pa narandžasti koji stupa na snagu kada postoji realna opasnost od terorističkog akta ili kada se dešava negde u okruženju, i na kraju je crveni koji se stavlja na snagu kada se desi teroristički akt.

- Kad je reč o ovom žutom, to je inače nivo koji je bio i pre ovoga, on je relativno gotovo uvek na snazi kod nas. A ovo znači pojačanu budnost na nekim važnim mestima kao što je državna infrastruktura - znači zgrade koje predstavljaju državne institucije, diplomatsko-konzularna predstavništva - naveo je Dačić.