11.07.2024.

21:43

Foto: Informer

Hronika

Ovo je policajac koji se ubio zbog devojke! Rekao kolegama da se brzo vraća, a kasnije sebi pucao u srce!

Kako informer.rs saznaje, ruku na sebe je digao Miloš Banković (23), koji je živeo u selu Kusadak kod Mladenovca.

- On je pre tragedije bio na poslu, radio je treću smenu u policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci. Oko 4 ujutru je iznenada izašao s posla. Kolegama je samo kratko rekao: „Brzo se vraćam!“ - navodi naš dobro obavešten izvor i otkriva šta je prethodilo njegovom odlasku u Mladenovac kod devojke.

Informer

Miloš Banković će biti sahranjen u subotu

- Otišao je kući u Kusadak i presvukao se. Skinuo je uniformu i obukao pantalone i košulju. Potom je otišao u Kosmajku ulicu u Mladenovcu, u zgradu koju meštani zovu "kineska ambasada". Zvonio je i lupao devojci na vrata, tražeći da mu otvori, ali se ona iz straha zaključala i odbila da ga pusti unutra. Posle toga je izašao ispred zgrade i pucao sebi u srce. Bilo je gluvo doba, a taj deo Mladenovca je inače jako miran, pa su mnogi čuli kada je odjeknuo pucanj -kaže sagovornik i dodaje da su se ubrzo posle toga začule sirene Hitne pomoći i policije.

- Lekari su pokušali da ga spasu, ali mu nažalost nije bilo pomoći. Svi koji su se zatekli na mestu tragedije uočili su da je bio u crnoj košulji. Moguće je da nije slučajno obukao baš crnu košulju i da je još pre odlaska kod devojke odlučio da digne ruku na sebe ukoliko mu ona ne otvori vrata - navodi izvor Alo.

Informer

Miloš Banković će biti sahranjen u subotu

Prvi rezultati istrage ukazuju da su momak i devojka izvesno vreme imali ljubavne probleme, ali još nije poznato šta je pravi motiv i zbog čega je mladi policajac digao ruku na sebe.

Kako informer.rs saznaje, Miloš nije pokazivao nikakav nagoveštaj da bi tako nešto uradio.

Njegovi roditelji Boban i Vesna, kao i mlađi brat kojem su 19. maja proslavili punoletstvo.

Miloš će biti sahranjen 13. jula u 12 sati na mesnom groblju u Kusadku.