12.07.2024.

11:05

Foto: Shutterstock/društvene mreže/printscreen Vlada Crne Gore

Hronika

Veljko Belivuk šokirao pitanjem, pa negirao sve optužbe!

Sudija je tada pročitala medicinsku dokumentaciju koja pokazuje da Lalić ima povišenu temperaturu, malaksalost i kašlje, te mu je prepisano strogo mirovanje od pet dana.

Predsednica sudskog veća Zorica Avramović prvo je pozvala optuženog Aleksu Stošića da izađe za govornicu, jer je protiv njega posutpak bio privremeno razdvojen, a danas je ponovo spojen, potom se obratila i advokatica udovice Gorana Veličkovića Goksija.

Informer

Za govornicom je posle njih stupio Veljko Belivuk.

Ostajem pri svemu što sam već govorio, izveden je navodni broj svedoka i dokaza, a ja bih se nadovezao na rečenicu Vesne Golubović, da mu je oduzet pištolj i da broj ubistava nije po ukusu. Zanima me koliki joj je broj ubistava po ukusu - upitao je Veljko Belivuk, vođa ozloglašenog klana.

Tužioci se bave obmanama i laganjem. Fotografije su nezakonite i fotošopirane, to tužilac nije spomenuo. Takođe, otac Aleksandra Gligorijevića je rekao da mu fotografija ne liči na njegovog sina, a napisano je da je Gligorijević prepoznao svog sina

Navodi se da su u kući u Ritopeku pronađeni brojni tragovi Lazara Vukićevića, što nije istina jer ne postoje i osim što se podmeću se i izmišljaju

Tužilac kaže potom da su u kući u Ritopeku pronađeni brojni tragovi Lazara Vukićevića, a uvidom u spise vidimo da u kući u Livadicama nema tragova i da to nije istina. Ne postoje dokazi već se podmeću i izmišljaju.

On je rekao da iza stakla gde sede okrivljeni fale tri osoba, među kojima je Željko Kodžić, koji je sklopio sporazum sa tuižilaštvom. Čuli smo da postoji neka grupa Principi, ta grupa nikada nije postojala, naša grupa se zvala Iz principa

Navedeno je da nije deo naše grupe, da mu nismo vođe, već da je imao neke stvari neovlašćeno. I Aleksandar Šćepanović nije tu, on je potpisao da je neka puška sa stadiona njegova. Treći je Vuk Vučinić. Tužilaštvo je navelo da je Vuk Vučinić namamio i odvezao Gorana Veličkovića u kuću u Ritopeku. Bio je veliki broj dokaza - kazao je.