12.07.2024.

11:29

Foto: video printscreen

Hronika

"Nisam tukao svoju decu, a kamoli da naudim tuđem!": Otac Dejana Dragijevića nakon saslušanja

Planiram da pozovem njegovu advokaticu , da vidim šta je bilo juče u Tužilaštvu. Znam samo da mi nismo krivi nizašta i da je njemu sve namešteno od određenih ljudi iz preduzeća u kome je radio ali bolje da ćutim jer trpim posle posledice. Ali polako, uvukli su sve , rasula mi se porodica. Bukvalno se raskomadala, jer sam izgubio mlađeg sina , umrla mi je i žena. Dejan je u zatvoru niti mogu da ga vidim niti da čujem - kroz plač govori za Informer. rs najstariji Dragijević i nastavlja.

Informer

- Niti smo šta uradili, niti znam šta se sve ovo dešava . Nikada nisam tukao svoju decu kad su bili mali a kamoli da naudim tuđem. Svako ima pravo na život , ovo je strašno. Ljut sam i na medije jer se prenosi svašta , stavlja mi se na teret nešto što nisam rekao pa u poslednje vreme dobijam i pretnje, o čemu sam obavestio i policiju. Toliko se lose osećam , stalno sam pod jakim lekovima , infuzijom , kod lekara odlazim sam . Nemam automobil , jer nam je zaplenila policija kao i još što iz kuće što nije bilo potrebno. Nadam se da će se ovo rešiti i da će mi sina pustiti, jer nije nizašta kriv kao i ja i moj mlađi sin, koga više nema. Dejana sada vodi policija da može da podigne novac u banku , da nešto kupi što mu je neophodno , da ne čeka da mu neko pošalje za cigarete , jer je pušač. Sada može da kupi sam - ističe Radoslav Dragijević, najviše kroz suze.

Inače, najstariji Dragijević u pritvoru je proveo dva meseca , jer je osumnjičen da je sa mlađim sinom Daliborom, pomogao Dejanu u premeštanju tela male Danke Ilić sa jedne lokalcije na drugu. Bidući da je Dejan D. juče u tuužilaštvu negirao sve što je izneo policiji odmah po hapšenju kada je devojčica pod čudnim okolnostima nestala i do detalja opisao zločin koji je počinio, ovaj slučaj se ponovo vraća na početak, umesto da se uskoro sazna gde se nalazi telo dvogodišnje Danke Ilić.