14.07.2024.

15:05

Foto: printscreen facebook

Hronika

Ovo je Branislav koji je poginuo kod Lajkovca! "Udario ga je pijani vozač, dvoje dece je ostalo bez oca"!

Prema nezvaničnim informacijama, na njegov "punto" naleteo Vukašin M. (27) iz suprotnog smera u "opel astri".

- Branislav je bio vredan čovek, pravi domaćin. Radio je u rudniku uglja, a bavio se i razim poslovima sa svojom porodicom, toliko nam je svima krivo da ne možemo to rečima da To jutr je krenuo u rudarski basen "Kolubara". Išao je da radi u Kolubaru, pravio med, uzgajivao pse... Svako će vam reći sve najbolje za njega, pa i za njegovu porodicu. Svi su divni, vredni i skromni. Oni su došli u naše selo nedavno iz Malog Borka jer su svi odande morali da se isele zbog širenja kopa. Jutros na liturgiji u crkvi smo svi bili potišteni, svi smo se pitali zašto je Bog uzeo tako dobrog čoveka -  kažu komšije.

Informer

Prema njihovim rečima Branislav je u trenutku nesreće išao na posao, a meštani kažu da strahuju zbog neodgovornih vozača jer tim putem i deca idu u školu.

- Ne znam kako više da se dokaže tim ljudima da voze oprezno. Tuda nam deca idu u školu, ne daj Bože da se ovako nešto ponovi, da strada neko dete. Šta ćemo onda? - pitaju se komšije.

Branisalvovi poznanici za njega imaju samo reči hvale i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

- Nema kazne koja bi mogla ovo da nadoknadi, zbog nečijeg ludila stradao je čovek koji je mogao svima biti primer! Domaćin, drug, prijatelj. Tuga... - oprostio se jedan poznanik.

Branislav je nakon nesreće davao znake života, pa je hitno prevezen u bolnicu gde je i preminuo.

Iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece i suprugu, sa kojom je vodio i prozivodnju meda.

Drugi komšija pričaju da mladić, koji je izazvao nesreću, iz Lajkovca, a da je njegov otac nastavnik u osnovnoj školi, a majka medicinska sestra.

Vukašin M: je u krvi imao 1,72 promila alkohola, a Branko je nakon nesreće davao znake života, ali je preminuo u bolnici.

Nadležno tužilaštvo je naredilo obdukciju tela nastradalog i oba vozila će biti na saobraćajno-tehničkom veštačenju.