15.07.2024.

21:44

Foto: Foto: Privatna arhiva

Hronika

DETALJI ZLOČINA! Meštanka Topolnice otkriva šta je prethodilo ubistvo Rumene i Radeta

Kako im je rekla jedna meštanka, kod te kolibe ima strnjike i raznih zasada.

- P.P. je zapalio strnjiku, a ubijeni Rumena i Rade videli su dim iz svoje kuće. Krenuli su ka tamo jer i oni tu imaju kolibu i imanje - priča jedna meštanka i dodaje:

- Krenuli traktorom do P.P., odnosno da vide da im vatra ne naudi njihovom poljoprivrednom imanju. U traktoru sa njima bio i čovek koji je ranjen u pucnjavi. To je čovek je inače radio kod Rumene i Radeta, pomaže im za dnevnicu. U prikolici sa njima je bio još jedan meštanin, ali je on iskočio iz prikolice i pobegao, tako da je izbegao metak. P.P. je pucao jer su se Rumena i Rade posvađali sa njim zato što pali na ovoj vrućini strnjiku umest da je pokosi. Plašili su se da će im zapaliti i njihovo imanje - priča jedna meštanka.

Podsetimo P.P. (89) ubio je Rumenu i Radeta J. U pucnjavi jedan muškarac je ranjen. Ranjeni čovek trčao je pet kilometara od polja do sela kako bi tražio pomoć. On jei zbrinut u Domu zdravlja u Donjem Milanovcu a potom je prebačen u opštu bolnicu u Boru i u stabilnom je stanju

Policija je na terenu, potraga za ubicom je u toku. Brdo koje se nalazi iznad salaša gde se dogodila pucnjava i gde se, pretpostavljaju, ubica krije, zove se Krakulu Vojenji.