15.07.2024.

21:50

Foto: printscreen facebook

Hronika

Pijan skrivio nesreću, pozvao oca, a Branislava ostavio da umire u kolima! Nesrećni čovek ostao zaglavljen čekajući vatrogasce!

On i njegov otac, koji je odmah došao po njega, ostavili su nesrećnog Branislava zaglavljenog i teško povređenog u kolima, i umesto da mu pomognu, odvezli se odmah sa mesta udesa!

Milošević koji je bio mrtav pijan direktno se zakucao u automobil kojim je upravljao  Jevrosimović. Nesrećni čovek ostao je zaglavljen i teško povređen, a Vukašin je, umesto da mu pomogne, pozvao oca koji je došao i odvezao ga u lokalni Dom zdravlja iako je u udesu sam zadobio jedva vidljive povrede.

Informer

Branislav je preminuo u bolnici

- To je neljudski! Ostavili su čoveka da umire u kolima! Da su mu odmah pomogli, možda bi preživeo! Ovako je čekao vatrogasce, koji su morali da ga vade iz kola, u kojima je bio zaglavljen, a sve vreme je imao teško unutrašnje krvarenje - kaže svedok ove užasne tragedije.

Kad je video udes, Miloševiću je odmah prišao drugi mladić, koji se slučajno našao tu.

- Dok se mladić okrenuo Milošević je već bio u autu i u pratnji oca otišao u Dom zdravlja u kojem mu radi majka. Nisu ni pogledali zaglavljenog i ranjenog Branislava - kaže naš izvor.

Otac pijanog bahatog vozača D. M. radi kao nastavnik u Osnovnoj školi u Lajkovcu, dok mu je majka medicinska sestra u Domu zdravlja.

Informer

Automobili nakon stravičnog sudara

Po nalogu tužilaštva, naređena je obdukcija stradalog Jevrosimovića. Miloševiću se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju i preti mu kazna zatvora od dve do 12 godina.

Podsetimo, Milošević je u subotu prvo priveden, ali nakon saslušanja nije mu određen ni pritvor. Milošević sedi kod kuće, iako je skrivio udes u kojem je čovek poginuo, a ima samo zabranu napuštanja boravišta, oduzet mu je pasoš i ima obavezu da se svaki ponedeljak javlja policiji.

Tužilaštvo je tražilo da se izveštače oba vozila, a kako se sumnja, Milošević je vozio i čak većom brzinom od dozvoljene, piše Telegraf.rs.