17.07.2024.

10:24

Foto: Shutterstock

Hronika

Detalji iz istrage jezivog porodičnog nasilja na Čukarici! Evo šta je očuh iz pakla rekao u policiji

Izvor iz istrage ispričao nam je da je osumnjičeni pre nekoliko meseci započeo ljubavnu vezu sa zlostavljanom devojkom i preselio se u njen stan, u kom ona živi sa petogodišnjim sinom iz prethodnog braka.

- Od početka te zajednice okrivljeni je počeo da maltretira nevenčanu suprugu i njenog sina. Vređao ih je i tukao svaki put kada mu nešto ne bi bilo po volji. Sve je kulminiralo u poslednje dve nedelje, kada je nasilnik brutalno pretukao ženu, polomio joj nekoliko rebara, a dečaku, koji je pokušao da zaštiti majku, stavljao je dlanove i stopala na vrelu ringlu, pri čemu je i njega pretukao i polomio mu nekoliko kostiju - kaže naš izvor.

Nesrećna žena je, kako saznaje Informer, iskoristila priliku dok je Ivan bio van stana i pozvala je policiju.

- Patrola je brzo došla i nesrećna žena je ispričala da ona i sin tri meseca trpe monstruozno porodično nasilje, što je bilo očigledno, pošto su i ona i dečak bili u ranama i opekotinama. Odmah su upućeni u bolnicu, a policajci su sačekali da se osumnjičeni vrati i čim je ušao u stan, stavljene su mu lisice. Dok ga je patrola vodila u stanicu, I.A. je ponavljao da ništa loše nije učinio, a kada su mu policajci rekli da žena i dete imaju teške telesne povrede, mirno je rekao da je to sve bilo u vaspitne svrhe - ispričao je izvor iz istrage.

Po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva, I.A.. je odveden u psihijatrijsku bolnicu dr Laza Lazarević, posle čega će biti saslušan. U međuvremenu, dečak je s teškim povredama zadržan na lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić", dok je njegova majka, takođe, zbrinuta u bolnici zbog brojnih povreda koje joj je naneo nevenčani muž.