17.07.2024.

15:25

Foto: printscreen

Hronika

Masovna tuča u Beranama! Policija sprečila teže posledice, lakše povređeno sedam lica!

- Policija je postupila u odnosu na predmetnu prijavu i izašla na lice mesta, gde je zatečeno više lica koja su se fizički sukobila, te je pravovremenom reakcijom policijskih službenika dalji sukob na licu mesta sprečen - saznaje agencija RINA.

Na licu mesta su pronađeni i izuzeti tragovi i predmeti koji će biti predmet odgovarajućih veštačenja, te policija preduzima dalje mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica i rasvetljavanja događaja.

Osim toga, prilikom zbrinjavanja ovih lica u Urgentni centar Berane, gde su upućeni na ukazivanje lekarske pomoći, deo njih je pričinio oštećenja na ulaznim vratima pomenutog objekta, a na čijoj se identifikaciji preduzimaju mere i radnje.

Nakon ukazivanja lekarske pomoći kod sedam lica su konstatovane lake telesne povrede, najverovatnije nanete upotrebom fizičke snage ili podesnim sredstvom.

Od identifikovanih lica su prikupljena obaveštenja i sa celokupnim događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela.