18.07.2024.

11:00

Foto: printskrin/društvene mreže

Hronika

NEKA SI UBIO KUČKINOG SINA! Skandalozne poruke nakon ubistva srpskog policajca, Šiptari slave monstruma Hajrizija! (FOTO)

I dok cela Srbija i region tuguje za ubijenim policajcem u Loznici, pojavila se i podrška ubici za kojim se traga.

Naime, nekoliko sati nakon jezivog napada u Loznici svi mediji su objavili fotografiju Šiptara Artana Hajrizi koji je u bekstvu, a koji je kako smo nezvanično saznali pobegao iz zatvora. 

Za Harizijem traga veliki broj policajaca u potragu su uključeni na neki način i građani koji bi trebali da jave policiji ukoliko ubicu vide. 

Ubistvo mladog policajca, osuđuje cela Srbija i region, ali zato ima i bolesnih umova koji podržavaju ovaj jeziv zločin.

Informer

 

Možda to i ne čudi ako uzmemo u obzir da je ubica na svojim društvenim mrežama veličao Hitlera, UČK... neko, ko je verovatno zlotvor kao i on, napisao jezivu poruku u kojoj pozdravlja postupak robijaša i ubice. 

Naime, na albanskom je napisao: "Te lumtë dora Artan Hajrizi, qitsh e vrafsh gjithmon t'bij te shkinave!" 

Informer

 

U slobodnom prevodu čestita zlotvoru i ubici što je ubio kučkinog sina!

Kako je Informer već pisao noćas oko 0.55 sati u blizini graničnog prelaza Trbušani, prilikom rutinske kontrole na policajce je iz taksi vozila pucao Hajrizi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu. Policija za njim intezivno traga, a u potragu su uključeni helikopter i dronovi. 

Taksista je uhapšen,a sumnja se da je Hajrizija pokušao da preveze ilegalno preko granice. 

Ranjeni policajac Ilić je u bolnici i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Zadobio je dve prostrelne rane.  

Ubijeni Krsmanović iza sebe je ostavio neutešne roditelje, rodbinu i prijatelje. Mučeni mladić je do pre par meseci bio u Beogradu u Žandarmeriji ali je želeo da bude bliže kući te je prešao u graničnu policiju.