18.07.2024.

10:42

Foto: Informer

Hronika

Pijan i drogiran pregazio policajcima stopala! Tužilaštvo odredilo pritvor bahatom mladiću iz Smedereva

Kako se navodi u saopštenju njemu se na teret stavlja krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

D.R. je u ponedeljak 15. jula, oko 12 sati, u Goranskoj ulici u Smederevu, vozeći "audi A4", nakon što su mu policajci pokazali da se zaustavi krenuo da se parkira, a onda kada su policajci izašli iz svog automobila i krenuli ka "audiju" on krenuo i točkovima im prešao preko stopala.

Inače policajci koji su tragali za njim jer je njegova devojka prijavila da se on uputio na Kovinski most kako bi skočio u Dunav. 

Nakon što je povredio policajce D.R. je dodao gas i pobegao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen u selu Udovice, kada je takođe pružio otpor, ali je savladan i uhapšen. 

Nakon hapšenja on je alkotestiran i narkotestiran i utvrđeno je da ima 2 promila alkohola i da je pod dejstvom kokain i amfetamin, kao i da je svojim "audijem" upravljao bez vozačke dozvole.