18.07.2024.

12:38

Foto: Tanjug/Printscreen

Hronika

U poteru za ubicom policajca uključila se i policija Republike Srpske! Sumnja se da je Šiptar preko Drine pobegao iz Srbije

Kako je saopšteno policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju niz mera i radnji u vezi sa potragom za osobom koja je noćas ubila jednog graničnog policajca, pripadnika MUP-a Srbije, a jednog teško ranila.

Od samog događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su u stalnoj komunikaciji sa kolegama iz Srbije i preduzimaju niz mera na područjima koje operativno pokrivaju policijske uprave Zvornik i Bijeljina.

MUP Srpske poziva građane, posebno one koji žive u pograničnom području, da ukoliko primete lice sa fotografije, odmah pozovu policiju. Osumnjičeni za ovo krivično delo je Hajziri Artan (33) sa pasošem izdatim u Prištini i nemačkom ličnom kartom.

Sve mere se preduzimaju sa ciljem lociranja i hapšenja osobe koja je počinila ovo krivično delo, imajući u vidu blizinu granice dve zemlje, navodi se u saopštenju. U potragu su, navodi se, uključeni i pripadnici jedinica Žandarmerije.