18.07.2024.

14:47

Foto: printscreesn Instagram 192.rs

Hronika

Najpotresnija scena iz kuće ubijenog policajca! Ova fotografija je svima naterala suze na oči

Kako je Informer već pisao noćas oko 0.55 sati u blizini graničnog prelaza Trbušani, prilikom rutinske kontrole na policajce je iz taksi vozila pucao Hajrizi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

Od ranih jutarnjih sati Loznicu i okolinu zaposele su snažne policijske snage. U potragu za osumnjičenim uključili su se pripadnici Žandarmerije, rečne policije, područne jedinice policije sa psima tragačima...

Informer

Inače u porodičnoj kući Krsmanovića u selu Draginac od jutros se okupljaju rođaci i komšije kako bi ocu Milenku izjavili saučešće.

U jednom trenutku, jedan od rođaka, pokazao je okupljenim novinarima fotografiju Nikole Krsmanovića, kako u rukama drži malog sestrića.

Informer

Ta scena izazvala je suze na oči kod većine prisutnih koji nisu mogli da savladaju emocije.

Podsetimo policajac Nikola Krsmanović ubijen je prilikom rutinske kontrole vozila, a njegov kolega Vjekoslav Ilić je ranjen.

Na njih je pucao muškarac čiji se identitet utvrđuje. Na mestu zločina nađena su dokumenta na ime Albanca sa Kosova Artana Hajrizija (33) zbog čega se verovalo da je on osumnjičen za ovaj zločin.

U međuvremenu on, kao i njegov otac, obratili su se medijima i demantovali ovu vest, tvrdeći da je u kolima iz kojih je pucano na policajce bio njihov brat i sin Faton Hajrizi koji je od ranije poznat policiji zbog ubistva.