18.07.2024.

15:28

Foto: Tanjug

Hronika

Uhapšena i žena zbog ubistva srpskog policajca! Evo ko je "pao" u Bijeljini, otkriveno i zašto!

Kako je naveo Ivica Dačić uhapšen je organizator koji je zapravo spojio taksistu i odbeglog ubicu policajca. 

“U Bijeljini je popodne, u  saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z.R. (1985), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu,” izjavio je Dačić.

Podsetimo, noćas oko 0.55 sati u blizini graničnog prelaza Trbušani, prilikom rutinske kontrole na policajce je iz taksi vozila pucao Hajrizi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu. Tom prilikom ubijen je granični policajac Nikola Krsmanović (34) a tepko ranjen njegov kolega Vjekoslav Ilić (50). 

Informer

 

Ubica je nakon pucnjave pobegao, a taksista Mithat Hadžić iz Tutina, koji ga je iz Preševa dovezao do Loznice je uhapšen. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na licu mesta pronađen pasoš, koji su izdale kosovske vlasti, na ime Artan Hajrizi.

- Najverovatnije je zbog toga što je pronađen pasoš na ime Artana u prvom momentu se verovalo da je on ubica. Istraga je još uvek u toku i čeka se zvanično saopštenje koji je zapravo od braće pucao na policajce - navode albanski mediji.