Autor: Informer.rs

18.07.2024.

19:20

Foto: printscreen

Hronika

Draži mi je grob nego zatvor! Jeziv snimak ubice policajca iz Loznice: Nemam nameru da se predam

On navodno kaže da mu je dosta zatvora, da nema nameru da se vraća iza rešetaka i da mu je draži grob. Istakao je da se neće predati policijskim snagama.

Ovaj snimak je navodno nastao nakon ubistva policajca, ali zasad nije potvrđena autentičnost kao i to kada je snimak nastao, pre ili posle zločina u Loznici. Takođe, nije jasno sa kojim incidentom je povezan snimak.

MUP je ranije saopštio da je noćas u Loznici prilikom kontrole vozila na punktu u Lipničkom Šoru, nakon što su policijski službenici zaustavili vozilo tutinskih registarskih oznaka, jedna osoba je pucala u dvojicu službenika.

Nikola Krsmanović je preminuo u bolnici, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen u rame. Napadač je pobegao, a vozač je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

U automobilu je pronađen pasoš izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (1991) i nemačka lična karta. Naknadno je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport napadača i njegova supruga u Mladenovcu.

Osoba čija su dokumenta kod srpske policije Artan Hajrizi, dao je izjavu policiji u Hanoveru danas u 11.55 časova da mu je prekjuče njegov brat Faton iz stana u Hanoveru ukrao lična dokumenta.

"U pitanju je klasična laž, jer po kojoj logici lice se iz Hanovera vraća u Preševo ilegalno i ponovo pokuša da ilegalno ode u Nemačku? Iz ovoga se jasno vidi da je to dogovoreno ranije i da je reč o organizovanom aktu. Nemačka policija treba hitno da odgovori da li je Faton bio u Hanoveru i kako je ušao i izašao, i kako se našao u Preševu i zašto, sa kojim ciljem?", naveo je on.