18.07.2024.

23:14

Foto: Fejsbuk

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

- Moj otac radi u Hitnoj pomoći i jutros mi je rekao da je Vjekoslav Ilić ranjen, a Krsmanović ubijen. On ga je obišao u bolnici, i kaže da je ranjen u rame i da je stabilno. Nikoli Krsmanoviću je pucao u grudi, ispalio je u njega 5 metaka, a na kraju ga "overio" u glavu poslednjim metkom direktno.

Ne znam na koju stranu je pobegao, ali ono što znam je da je tu preko ovih kukuruza Drina, tim putem inače prelaze često i azilant, ako je prešao preko Drine, biće teže da ga nađu, kaže drug povređenog Vjekoslava.

Informer

Streljan na svom radnom mestu

U Bijeljini je danas lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici.

Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Veliki broj policije nalazi se u Loznici gde intenzivno češljaju svaki deo ovog grada u potrazi za Artanom Hajrizijem koji se sumnjiči da je noćas na graničnom prelazu ubio policijaca Nikolu Krsmanovića. Komšije koje žive nedaleko od mesta gde je se dogodio nezapamćeni zločin u šoku su, a kako pričaju za "Blic" noćas su čuli pucnjavu, a potom videli policajca kako leži na asftaltu.