19.07.2024.

11:37

Foto: Fejsbuk

Hronika

"Nama će se Vjekoslav vratiti, a Nikola...": Prijatelji ranjenog policajca zanemeli od bola

- Mi Vjekoslava zovemo Perica, znamo ga od kako je dete bio. Divan, vredan i radan čovek koji sve radi za svoju porodicu. Ima ženu Gocu i sina, odraslog već koji ide na fakultet - kaže nam Vjekoslavov prijatelj i komšija.

Prema njegovim rečima, svi su odahnuli kad im je njegova žena rekla da je on sada dobro, ali da on i svi oni žale za Nikolom.

Informer

- Upucao ga je kukavički sa leđa i pobegao je. Naš Perica je reagovao, ali to su mili sekunde u pitanju. Tako mi je žao tog momka, kako je to da odeš na posao i da se ne vratiš, ne mogu da zamislim kako je njegovoj porodicu. Vjekoslavova supruga je na poslu, šta će i njoj je teško, ali je srećna što je on živ i što je sada dobro - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Nama će se Vjekoslav vratiti, a on… Brinem se samo dokle je taj ubica stigao, tamo je teren takav da je on mogao samo kroz kukuruze i već je preko Drine. Strašno je to što se desilo.

Ranjeni Vjekoslav, da podsetimo, nalazi se u "stabilnom stanju" i smešten je na Odeljenje hirurgije lozničkog Zdravstvenog centra.

Potraga za ubicom i dalje traje i koriste se sva raspoloživa sredstva, podignuti su dronovi, helikopteri i angažovani psi tragači.