19.07.2024.

11:38

Foto: Shutterstock/društvene mreže printscreen

Hronika

ŠIPTARSKI ŠLJAM LIKUJE NAD UBISTVOM NIKOLE! Savetnik ministra odbrane lažne države Kosovo slavi!

Podsetimo, zločin se dogodio preksinoć oko 23.50 sati prilikom kontrole vozila na graničnom kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru u Loznici. Policajci su zaustavili vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao taksista Mithat Hadžić iz Tutina, ali je osoba koje je bila u putničkom vozilu ispalila vatru u njihovom pravcu. Nikola je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov stariji kolega Vjekoslav teško povređen, ali se nalazi van životne opasnosti.

Informer

- Kosovo-Srbija 1-1! Brini se. Fatoni će se na Kosovo vratiti bez ogrebotine na nozi. Tada ću krenuti u trku da uslovljavam izručenje Radojčića Kosovu izručenjem Fatona Srbiji. Ovo je moja prognoza bez klađenja! - napisao je on na Fejsbuku.

Informer

Njegovu nepromišljenu i veoma skandaloznu izjavu nakon ubistva srpskog policajca osudio je i lokalni portal Lajmi net koji su objvaili vest uz osuđujući naslov: "Savetnik ministra odbrane skandaloznom izjavom: Kosovo-Srbija 1-1, Fatoni će se vratiti na Kosovo bez trna u nozi."

- Tako visoki funkcioner kao što je savetnik ministra Ejupa Makedonije izgleda da ima prilično nepromišljene izjave. Ovakva izjava o stvorenoj situaciji ne samo da nimalo ne pomaže situaciji - napisao je ovaj portal uz objavljeni tekst.

Informer

Podsetimo, ubica je nakon pucnjave pobegao i za njim se i dalje intezivno traga, a pronađen je pasoš albanskog državljanina Hajrzija Artana koji se juče javio preko pojedinih medija iz Nemačke i naveo da je to zapravo uradio njen brat Faton koji je pre deset dana pobegao iz zatvora. Inače, opsežnom istragom u Bjeljini juče je uhapšen Z. R., kao i njegova supruga I. R. kojoj su lisice stavljene u Mladenovcu. Z. R. se sumnjiči da je učestvovao u organizaciji transporta osumnjičenog Fatona Hajzirija.