19.07.2024.

23:49

Foto: Portal Dan

Hronika

Novi detalji ubistva kod Bečeja! Ubica provalio u njenu kuću, rođaka je zatekla stravičan prizor

- Ubistvo je prijavljeno jutros oko 9.30 sati, i to je uradila rođaka nesrećne žene koja je došla da je poseti - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

- Prestravljena žena zatekla je jezivu scenu u porodičnoj kući u kojoj je živela Borbala. Naime, ona je na sebi imala vidljive tragove krvi i povrede po glavi.

Kako potom objašnjava izvor, uviđaj je trajao satima.

- Nadležno tužilaštvo vodi istragu, traga se za sada za nepoznatim počiniocem koji je pretnodno opljačkao nesreću ženu, a potom je smrtio. Najverovatnije ubistvo se dogodilo prethodne večeri, ali će to utvrditi obdukcija nakon što je telo poslato u Institut za sudsku medicinu Novi Sad - kaže izvor i dodaje da sada sledi ispitivanje rođake, ali i komšija kao i da li je neko čuo ili video nešto sumnjivo to veče.

Inače, u novembru prošle godine smo radili ispovest sa starijom ženom koja je ispričala da je tokom pljačke preživela pravi pakao.

Nije tajna da ovim selom već godinama "vlada" banda koja maltretira starije. Iako bivaju uhapšeni, posle odložene kazne vraćaju se na stari način života.