20.07.2024.

10:40

Foto: Foto: PrintScreen/Društvene mreže

Hronika

Potresna poruka strica ubijenog mladog policajca: Sokole moj lepi, spremao se čika za tvoju svadbu, a sada...

Poslednjem ispraćaju mladog policajca prisustvovaće ogroman broj ljudi, koji žele da mu odaju počast, a sahrani će prisustvovati i ministar policije Ivica Dačić. 

Porodica, rodbina, prijatelji, komšije i čitavo celo su od trenutka kada se saznalo da je Nikola ubijen u šoku i ne mogu da shavte da je on mrtav. 

- Kako prilaze kući Krsmanovića stričevi, strine, tetke i svi oni koji su voleli Nikolu čuje se nepodnošljiva kuknjava za njim. Majka i otac su na lekovima, a hitna pomoc je pripravna da pritekne. Sestra Kaća je u lošem stanju i niko od njih ne može da prihvati da su ostali bez svog ponosa i uzdanice - priča komšija Krsmanovića..

Stric ubijenog policajca slikar Miodrag Krsmanović je slomljen od tuge objavio potresnu poruku upućemnu voljenom sinovcu.

- Sokole moj lepi. Spremao se čika za tvoju svadbu, a sad se neutešan spremam da te vidim poslednji put... Počivaj u miru andjele moj- napisao je Miodrag na Fejsbuku.

Informer

Komšije kažu da im se srce cepa od tuge kada gledaju Nikoline roditelje Ljilju i Milenka i sestru Katarinu koja je neopisivo bila vezana za Nikolu, kao i on za nju i njenu decu. 

U loznici je danas Dan žalosti, a sahrana mladog policajca je u 13 sati na groblju u njegovom rodnom Dragincu. 

Podsetimo Nikolin ubica Faton Hajrizi juče je opkoljen na obronku Gučeva, a kada je video da će biti uhapšen on je zapucao i policajci su ga likvidirali.