20.07.2024.

14:07

Foto: Informer/društvene mreže

Hronika

Novi sumnjivi detalj iz istrage: Jatak šiptarskog ubice imao lažni identitet i razrađen biznis u Bijeljini

Proverava se kako je moguće da je Zoran, koga je 2019. godine Specijalni sud u Beogradu osudio na 8 godina zatvora kao pripadnika grupe koja je švercovala tonu marihuane iz Srbije u Tursku, postao uspešni hotelijer u Bijeljini. 

Naime prilikom hapšenja kod njega su pronađena dokumenta na ime Marko Marković, kako se predstavljao u Bijeljini, a utvrđeno je da je pored hotela u ovom gradu držao još jedan ugostiteljski objekat. 

Interesantno je da je odmah nakon njegovog hapšenja u Mladenovcu uhapšena i njegova supruga Ivana, koja je dok je on bio u bekstvu postala influenserka, koja je tvrdila da joj suprug radi u inostranstvu. 

Zoranu Radovanoviću se na teret stavlja pomaganje u teškom ubistvu će biti izručen Srbiji. 

Podsetimo Zoran i njegova supruga Ivana su uhapšeni kao deo mreže koja je organizovala transport Fatona Hajrizija iz Preševa do Loznice.

Hajrizi je u noći između srede i četvrtka ubio policajce Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića, u Lipničkom Šoru kod Loznice.

Nakon zločina Faton se dao u beg i juče je lociran i nakon što ja zapucao na policiju likvidiran je u Trbušnici na planini Gučevo.