21.07.2024.

17:30

Foto: foto: Društvene mreže

Hronika

"Naš voljeni i nikad prežaljeni"! Ovo je drugi mladić poginuo kod Ćuprije (FOTO)

U ovoj nezgodi teške telesne povrede zadobila je i tinejdžerka N. P. (16), kao i vozač koji je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa.

U međuvremenu porodica Strahinje Miletića u čitulji je saopštila da će sahrana nastradalog mladića biti održana u utorak 23.07., na lokalnom groblju u Ćupriji.

Informer

Kako je Informer ranije izveštavao saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 20. 30 sati na putu Ćuprija - Senje, kada je kako se sumnja, vozač zbog neprilagođene brzine kretanja sleto sa puta. 

- Tom prilikom su, automobil se prevrnuo, a iz njega je ispao Strahinja koji je poginuo na licu mesta i Sava koji je preminuo na putu do bolnice. N. P. iz Ćuprije je zadobila teške telesne povrede. Kako je i osumnjičeni zadobio teške telesne povrede on  je zadržan u bolnici, ali će biti pod nadzorom policije - rekao je ranije  izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Od nastradalog Save, koji je poginuo na mestu nezgode, na društvenim mrežam se opraštaju rođaci i prijatelji. 

Informer

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji zadržali su S. T. (21) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, dok su on i još jedna osoba zadobili teške telesne povrede.