22.07.2024.

11:47

Foto: Informer, Društvene mreže

Hronika

Majka ubijene tiktokerke plakala u sudu! Nou Milivojev ubio dečko pa telo polivao kiselinom

Za danas je bilo planirano da se sudija saslušava tri svedoka, a kako se dvoje nije pojavilo, glavni pretres je pomeren za 9. oktobar.

Na današnjem ročištu je svedočila majka Noe, Borislava Milivojev, koja je rekla da ostaje pri ranijem iskazu.

Inače majka Noe je zaplakala kada je Dabetić prošao pored nje, a on je u sudnicu ušao na štakama.

Informer

Na sledećem ročištu planirano je da se saslušaju svedoci: Živojin Krstić, Marko Pavlović, Ana Dabetić, Goran Ignjatović.

Kako je otkriveno ubistvo Noe Milivojev

Podsetimo, Ognjen Dabetić izjasnio se na pripremnom ročištu koje je bilo zatvoreno za javnost da nije kriv, odnosno da navodi optužnice nisu tačne.

On se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio Nou Milivojev.

Policajac je koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon njegovog zločina, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija.

Prema njegovim rečima, stan je bio mračan i u haosu, a na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv.

Dabetić mu, kako je rekao, najpre nije dozvolio da baci pogled u stan jer, ima veću količinu droge, ali se ipak predomislio i pustio ga.

U jednom momentu ga je pitao da li je Noa Milivojev unutra, na šta je Dabetić slegnuo ramenima i potvrdno klimnuo glavom, nakon čega mu je skrenuo pažnju da ne ulazi u kupatilo "zbog sebe", gde je inače pronađeno raskomadano telo Noe Milivojev.

Pričao da ga traži policija

Ubrzo je Dabetić, prema svedočenju policajca, priznao da je 15-20 dana ranije nakon svađe, Nou udavio kablom i isekao njeno telo nožem, a potom zalio kiselinom.

Iz optužnice, proizilazi da je Dabetić nakon ubistva po dogovoru preko aplikacije za upoznavanje, došao u stan jednog muškarca, koji je posvedočio da je Dabetić tada bio drogiran i da mu je pričao kako su mu ruke suve od kiseline.

Svedok je ispričao da mu je okrivljeni tada rekao da ga traži policija, i da je "u paklu" 20 dana jer svi pričaju o nestaloj devojci, iako to nije devojka.

Pričao je, kako je rekao svedok, da je bio sa devojkom koja ga je prevarila i izigrala, ali nije priznao da je konkretno nekog ubio.

Dabetić se nalazi u pritvoru od hapšenja, piše Blic.