22.07.2024.

22:49

Foto: Shuterstock

Hronika

Kosta. K. opet histeriše u bolnici! Neće da 15. rođendan slavi u zatvoru,, traži da ga puste na slobodu!

Nakon tragedije, dečak-ubica završio je na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, gde se i dalje nalazi, a ono što sve šokira jeste njegovo ponašanje koje je i dalje isto - potpuno hladnokrvno i bez emocija!

Naime, kako nezvanično saznajemo od izvora iz istrage, Kosta K.negoduje što će i svoj 15. rođendan, kao i prethodni, proslaviti u bolnici.

Informer

U ovakvoj sobi boravi Kosta K.

- Od trenutka kada je počinio masakr, Kecmanović nije pokazao ni trunku emocija i saosećanja prema žrtvama, kao ni njihovim najbližima. Jedino ga zanima šta će biti sa njim i kada će biti pušten iz bolnice - objašnjava izvor, pa dodaje:

- 30. jula Kosta će napuniti 15 godina i to je jedino o čemu on razmišlja. Histerisao je i pravio haos zbog toga što će opet rođendan proslaviti kao da je u zatvoru i tražio da ga puste na slobodu, što je sramno!

Kosta K. je izvršio brutalni napad, ubivši devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u svom krvavom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Prema rezultatima istrage, dečak je 3. maja koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa. Dodatno je pripremio četiri Molotovljeva koktela, sve to stavio u ranac i krenuo u školu, gde je izvršio svoj krvavi pir.