23.07.2024.

09:42

Foto: Beta/informer/Printscreen

Hronika

Živana (39) udarila struja na gradilištu! Borio se, ali nije izdržao

Nepunih 20 dana, Živan je vodio borbu za život, s obzirom na to da mu je bilo spaljeno 65 odsto kože.

Nažalost, bitku je izgubio, njegovo telo i organizam nisu izdržali, iako se danima apelovalo na sve ljude koji su u mogućnosti da doniraju kožu mladom čoveku, a kako smo ranije pisali, već je bila urađena jedna transpalntacija, ali nažalost to nije bilo dovoljno.

Informer

Njegova porodica objavila je tragične vesti, a na društvenim mrežama od Živana se oprostila njegova sestra, potresnim rečima.

- Dragi brate, prerano si nas napustio, počivaj u miru - pisalo je ispod njegove fotografije, a potom su se nizali komentari izjava saučešća i reči utehe upućene njegovoj porodici.

Podsećanja radi u medijima se oglašavala Živanova supruga kada je rekla da se on nalazi u Kliničkom centru na Odeljenju plastične hirurgije i da se bori za život s obzirom na stanje koje je bilo izuzetno kritično od samog početka.

Tridesetdevetogodišnji muškarac, prema rečima komšija u Borči, bio je divan otac, suprug i prijatelj, svi su još uvek u šoku zbog onoga što je snašlo ovu porodicu.

- Ne znamo uopšte kako je živ, to je strašno, nadamo se da će se naći ljudi koji mu mogu pomoći, mlad je čovek u pitanju, a život mu visi o koncu - nedavno su rekle komšije u razgovoru za Kurir.