23.07.2024.

11:17

Foto: Zoran Sinko

Hronika

SKANDAL! Sud odbio da odredi pritvor nasilniku: Pretukao oca sa bebom u kolicima

Naime, dežurni javni tužilac je dana 19.07.2024. godine odredio zadržavanje osumnjičenom T.L. zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo Nasilničko ponašanje i krivično delo Teška telesna povreda.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je tog oko 20.00 časova dok se isparkiravao sa parkinga vozilom unazad na pešačkom prelazu u ul. Novopazarska prvo putničkim vozilom kojim je upravljao zakačio kolica u kojima se nalazila beba od sedam meseci, zatim izašao iz vozila oštećenom R.D. ocu deteta, zatvorenim šakama naneo udarce u predelu glave koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu preloma kostiju lica - saopštilo je tužilaštvo.

T. L. je  saslušan dana 21.07.2024. godine dežurni javni tužilac je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podneo predlog za određivanje pritvora.

- Prvi osnovni sud u Beogradu je odbio predlog tužilaštva i prema osumnjičenom odredio meru zabrane prilaženja sastajanja i komunikacije sa određenim licima na koju odluku će postupajući tužilac izjaviti žalbu - navedeno je u saopštenju.