23.07.2024.

13:48

Foto: Informer

Hronika

Bušilicom probio lobanju supruzi! Umesto doživotne robije, ide u ludnicu?!

On se tereti da je 11. marta, u porodičnoj kući u ulici Diane Budisavljević 75b u naselju Mali Beograd na Klisi, bušilicom usmrtio suprugu! Najpre je, kako se pretpostavlja, udarao nesrećnu ženu i onesvestio je, a potom joj probušio glavu.

Nakon toga je, oko 17 časova, seo u kola i odvezao se do Temerinskog mosta, gde je pokušao da se ubije. Prema rečima očevidaca, vezao je oko vrata žicu, cigle i kamenje i skočio u kanal Dunav-Tisa-Dunav, ali su ga pripadnici ribočuvarske službe i policije izvukli iz vode.

Po izlasku iz bolnice, Teodoroviću je određen pritvor. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna doživotnog zatvora.

Skladan i lep brak

Motiv ovog stravičnog zločina, koji je šokirao i uznemirio sve koji poznaju ovaj bračni par, ali i javnost, za sada nije poznat, posebno što u porodici Nikole i Gordane ranije nije bilo prijave nasilja. 

Njihovi poznanici tvrde da su bili složni i druželjubivi, da su do kobnog dana imali skladan i lep brak.

- Oni su bili pravi ljudi iz naroda. Jesu se često prepucavali, ali to je bilo više u šali. Bili su dobri sa svima, svake godine organizovali su proslavu za Badnji dan za ceo komšiluk. To je bilo ludilo, vatromet, jagnje, prase, muzika... Niko nije znao da napravi štimung kao Nikola i Gordana, svi smo se okupljali kod njih.

Nikola je imao prodavnicu za ribolovačku opremu na Najlon pijaci, koja je dobro poslovala. 
Komšije su takođe bile šokirane onim šta je uradio.

- Ne isključujem mogućnost da je tu bilo i bračnih prevara, ali uveren sam da to nije bio povod za ubistvo, jer su, koliko ja znam, imali poprilično otvoren brak i ništa nisu krili jedno od drugog. Nikola je poslednji čovek za koga bih pomislio da bi naudio ženi. Oni su bili glasni i umeli su da se raspravljaju, međutim, to ništa nije bilo nasilno. Kao i u većini porodica. Prepirali su se i sa ćerkama, koje imaju 19 i 24 godine, oko njihovih izlazaka i trošenja novca, ali to su standardne porodične rasprave, ništa dramatično. Na dan zločina, video sam ih nešto posle 14 sati kako se vraćaju iz kupovine, smejali su se kad su ušli u kuću. Ne mogu da verujem da ju je samo dva sata kasnije ubio - kazao je jedan komšija.

Otac mu ubio majku!

Teodorović je, kako su dodali, odrastao u domu za nezbrinutu decu, jer mu je otac ubio majku!

- Uradio je isto svojim ćerkama što je njegov otac uradio njemu. Otac mu je ubio majku, a sada je on ubio svoju suprugu, samo što je Nikola tada bio maloletan pa je odrastao u domu, a njegove ćerke su punoletne.