25.07.2024.

12:39

Foto: Instagram

Hronika

"Porodica kik boksera nas nije zvala da se izvini": Pretučeni otac bebe se probudio iz kome, ali je još u teškom stanju

Njemu je otac bebe rekao da vozi sporije, jer je prilikom parkiranja zakačio dečija kolica. To je iznerviralo mladića (19) koji je čoveku zadao teške telesne povrede. 

Njegova žena nije imala snage da daje izjave za medije, ali je tu dužnost preuzeo advokat koji je za Informer, dao nekoliko informacija. 

Informer

- Dragan je 4 dana bio uspavan, juče je operisan. Bio je bez svesti, koliko sam saznao danas, operacija je prošla dobro. On je zadobio višestruke povrede lica i glave i još uvek se nalazi u teškom stanju - rekao nam je advokat Jovan Vukčević i osvrnuo se na odluku suda da za sada pusti nasilnika: 

Informer

- Pokrenut je krivični postupak, i doneta je odluka da se brani sa slobode, dobio je i zabranu prilaska oštećenom što je blaža mera, i ta odlka nije pravosnažna i uložena je žalba. Mi mislimo da sve okolnosti i težina povreda i ovog celog slučaja, ostavljaju prostora za promenu odluke - objasnio nam je i osvrnuo se na porodicu nasilnika:

Informer

- Porodica nije kontakrirala ni oštećenog niti mene, za sada - zaključio je. 

Informer je bio na licu mesta gde se dogodila tuča, gde smo saznali da je jedna radnica kafića videla sve i ukratko prenela detalje: 

- On je naš stalni gost, čuli smo zapomanganje na parkingu i ženu kako viče i doziva pomoć. On je njega udarao sve vreme, cela bašta je izletela napolje da pomogne čoveku, ja sam pod velikim stresom - rekla je devojka.