26.07.2024.

08:12

Foto: Informer

Hronika

U "fiatu" pronađena veća količina droge i novca: Policijska patrola na Vračaru uhapsila muškarca i ženu

Kako Informer nezvanično saznaje, policijska patrola policijske stanice Vračar obavljala je rutinsku kontrolu kada su, u Južnom bulevaru zaustavili automobil marke "fiat",a u kojem su bili M.S i D.L.  

- Muškarac i žena u vozilu, bili su policajcima sumnjivi, ispostavilo se s razlogom. Pretresom vozila pronađeno je oko 300 grama marihuane. spakovane u manjim kesicama i reklo bi se spremne za prodaju - objašnjava izvor Informera i dodaje: 

- Pored marihuane kod njih je pronađeno i više od 80.000 dinara. Određena suma novca bila je u evrima. Policija je muškarca i ženu privela u policijsku stanicu na Vračaru, a privremeno im je oduzet i automobil, koji će biti detaljno pregledan. Naime, policajci sumnjaju da u njima možda ima još narkotika- rekao je naš sagovornk upoznat sa ovom odličnom zaplenom. 

Podsetimo, inspektori policijske stanice Vračar nakon dužeg operativnog rada, što podrazumeva sate i sate na terenu, otkrili su Zemunu laboratoriju za veštački uzgoj marihuane. Tom prilikom zaplenjeno je oko  kilograma pomenute droge spremne za prodaju i više od 400 stabljika kanabisa. Takođe, tom prilikom uhapšen je muškarac koji je, kako se sumnja veštački uzgajao drogu.