26.07.2024.

11:58

Foto: shutterstok

Hronika

"Uvek je bila pristojna i uljudna": Komšije progovorile o ženi koja je majku ugušila kesom, pa izvršila samoubistvo

- Ta žena (ćerka) je dolazila svaki drugi, treći dan ovde i kupovala po 4, 5 kutija cigareta. Izgledala je skroz normalno, nikada ne bih rekao da je spremna na tako nešto - rekao je za medije radnik pumpe koja je se nalazi u blizini mesta ubistva.

Ističe da na pumpi radi već šest meseci i da zna dosta komšija koji svakodnevno dolaze. Kako kaže, žena koja je ubila majku je uvek bila pristojna i uljudna.

- Dođe, lepo i kulturno se javi, traži ono šta joj treba i ode. Normalno je izgledala, razgovarala. Još sam u šoku stvarno, ne znam šta joj je kvrcnulo u glavi da to uradi. Ne može danas čovek više da bude siguran u bilo koga - zaključio je radnik.

Podsećamo, telo starice pronađeno je sinoć u kući na Voždovcu. Pored tela je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađeno oproštajno pismo.

- Sudeći po sadržaju pisam, pretpostavlja se da ga je napisala ćerka. Ona je navodno u pismu priznala zločin i navela motiv - podseća izvor.

Posle zločina. V. A. je pobegla s lica mesta i isključila mobilni telefon, a kako je Kurir ranije danas objavio, njeno telo pronađeno je u stanu na Vračaru. Sumnja se da je izvršila samoubistvo.