27.07.2024.

10:35

Foto: printscreen

Hronika

Mariju (91) nije ubila biološka ćerka! Novi detalji jezivog ubistva na Voždovcu

Porodica ubijene Marije A. navodno je bila dobrostojeća i posedovala više nekretnina na atraktivnim lokacijama. Sumnja se da je materijalna korist mogla biti motiv za ubistvo. U poruci pronađenoj pored tela starice navedeno je da je razlog zločina bio neraščišćeni imovinski odnosi.

Podsećamo, na Voždovcu je prekjuče pronađeno telo Marije A. (93).

Mariju je ugušila njena ćerka Vesna A. (53) najmanje dva ili tri dana ranije.

Informer

Pored majke, Vesna je ostavila video poruku u kojoj je nagovestila mogućnost samoubistva. Ovo se ubrzo ispostavilo kao tačno, jer je telo Vesne A. pronađeno u njenom stanu na Vračaru, gde se obesila. Komšije su primetile njen nestanak i pokušale da je dozovu, a kroz prozor su videli samo njene noge koje vire iz jedne prostorije.

Zvali su policiju, Hitnu pomoć i vatrogasce da pomognu oko otvaranja vrata i tako je otkriven zločin.

Baku nisam videla dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put videla pre dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse - priča komšinica.Ona kaže da je u poslednja dva dana primetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

- Obično su psa držali u kući, ali ta poslednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje - dodaje komšinica.