28.07.2024.

16:10

Foto: Insajder

Hronika

"Ljubav živi, zauvek u našim srcima"! Bivša misica posetila grob ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića

Ognjanović je, podsetimo, ubijen 28. jula 2018. godine oko 20 sati ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom Sanjom Papić, inače bivšom misicom i njihovom maloletnom ćerkom. Kako smo tada pisali, advokat je bio u društvu starijeg sina Petra koji je u trenutku pucnjave izlazio iz automobila. Egzekutor je izrešetao Ognjanovića, dok je njegov sin ranjen. Napadač beži u nepoznatom pravcu i do danas niko nije uhapšen zbog ubistva.

Informer

Miša Ognjanović je sahranjen na Novom groblju

Neutešna porodica svake godine obeležava pomen kome prisustvuju najbliži članovi porodice, kolege i prijatelji. Tako je bilo i ove godine, ali je porodica obeležila pomen dan ranije 27. jula u krugu najmilijih.

Večna kuća advokata bila je pokrivena buketima cveća, a na jednom vencu pisalo je: "Ljubav živi." Bilo je još nekoliko potpisanih venaca za ubijenog advokata Ognjanovića, koje su mu ostavila njegova neutešna deca. Grobna ploča bila je pokrivena belim cvećem, a mogla se videti i neka crvena ruža.

Ognjanovićeva supruga je pre nekoliko sati na svojom profilu na društvenoj mreži Instagram napisala 6 godina i haštag ime svog supruga. Objava je bila u crnoj boji. Inače, na prošlogodišnjem pomenu Sanja Papić došla je obučena u crninu, a bol i tugu na svom licu pokušala je da sakrije iza velikih crnih naočara.

Informer

Miša Ognjanović je sahranjen na Novom groblju

U jednim dnevnim novinama osvanule su i čitulje neutešne porodice koji su objavile potresne poruke.

- Šestogodišnji pomen nikad prežaljenom Miši Ognjanoviću. Ljubav živ. Zauvek sa nama, zauvek u našim srcima - Sanja, Lara, Petar i Jovana, potpisali su ovu čitulju, dok na drugoj glasi:

- Šestomesečni pomen našem dragom zetu, čuvamo te u Lari. Neka ti je beskrajno cartsvo nebesko - Jelena i Milan Papić, roditelji nekadašnje misice.

Pa da podsetimo, za sada nepoznati napadač pucao je Dragoslavu Miši Ognjanoviću te tople julske večeri u leđa. Kada je egzekutor video da Ognjanović daje znake života vratio se i ispalio još sedam hitaca u njega. Nakon što ga je overio, pobegao je u nepoznatom pravcu. Ekipa Hitne pomoći tada je brzo stigla na mesto pucnjave, ali je nažalost samo mogla da konstatuje smrt žrtve.