29.07.2024.

18:10

Foto: Informer/društvene mreže

Hronika

Majka Koste K. hoće da poseti sina za rođendan! Monstrum sutra puni 15 godina, Miljana K. podnela zahtev sudu!

Kako Republika saznaje od dobro obaveštenog izvora, Miljana Kecmanović je podnela zahtev sudu da poseti Kostu za njegov rođendan, koji je sutra!

Miljana je Kostu videla poslednji put na jednom od saslušanja u Palati pravde, a sada je izrazila želju da dođe u bolnicu na dan njegovog rođendana.

Informer

Miljana Kecmanović, majka Koste K. u Palati pravde

Sumnja se da Miljana želi Kosti da prenese neke informacije iz spoljnog sveta i da mu da neke savete, a Kostin rođendan je savršena prilika da uđe kod sina pod izgovorom da želi da mu čestita rođendan i možda da mu donese neki poklon.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je odluku jednom prilikom, i Miljani Kecmanović, majci osumnjičenog dečaka ubice Koste K. (14), produžilo meru zabrane sastanjanja i komuniciranja sa sinom, saznaje Republika. 

- Majka masovnog ubice, Miljana Kecmanović je pobesnela zbog odluke suda. Ne smiruje se. Ogorčena je i spremna da uradi šta god je potrebno da bi ponovo došla do svog sina - kaže nezvanično izvor Republike.

Umesto da prihvati odluku suda Miljana Kecmanović nastavlja da besni. Po svaku cenu želi da vidi svog sina. Spremna je da uradi sve kako bi mogla da dođe do svog Koste.

Informer

Miljana Kecmanović, majka Koste K. u sudu

- Ne mogu to da mi rade! Ja sam mu majka! Hoću da vidim svoje dete bez obzira na okolnosti - besnela je Miljana Kecmanović tada navodi izvor. 

Kosta K., učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem Molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.