30.07.2024.

13:07

Foto: Miloš Rafailović/društvene mreže/ustupljene fotografije

Hronika

Nožem zaklao ženu, jer ga je napustila! Ubica iz Velikog rita ostaje u pritvoru

Osumnjičeni Jožef se tereti da je ubio nevečanu suprugu u kući njenog brata u ulici Baja Pivljanina 16 u Velikom ritu, uprkos zabrani prilaska koja mu je bila određena zbog nasilja u porodici.

On je sa pokojnom Arankom, sa kojom ima troje dece, živeo u naselju Bangladeš, ali ga je ona napustila i došla kod brata. Kako navode komšije, Jožef je često dolazio i nagovarao nevenčanu suprugu da mu se vrati.

Pretpostavlja se da je iz tog razloga došao i tog kobnog 20. aprila, samo dva dana pre nego što će mu isteći mera zabrane prilaska. Sa više uboda nožem usmrtio je suprugu, a potom pokušao i sebe da ubije.

Njega je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar sa višestrukim teškim ubodnim ranama i posekotinama koje je sam sebi naneo. Odmah po izlasku iz bolnice, određen mu je pritvor u kom se i dalje nalazi.

Prema rečima poznanika, Jožef nije mogao da prihvati činjenicu da ga je žena napustila:

- Na Fejsbuku je kačio slike i snimke na kojima je sa Arankom, uz ljubavne i tužne pesme. Bilo je i onih koje govore o rastanku i patnji. Dva dana pre ubistva, J. F. objavio je 73 fotografije, a na čak 70 je bio sa pokojnom ženom.