30.07.2024.

14:23

Foto: printscreen

Hronika

Ovo je Nikola koji je nastradao u Barajevu: Pao sa krova automobila koji je vozio maloletni drugar bez dozvole

Sahrana će biti obavljena na Novom groblju u Barajevu, a opelo je počelo u 13 časova u njegovoj porodičnoj kući. Porodica je dala čitulju za Nikolu i sa tugom obavestila sve o sahrani.

Podsetimo, tragedija se dogodila u subotu tri sata iza ponoći u Ulici Sime Markovića u Barajevu. Tinejdžer (17) bez vozačke dozvole bio je za volanom "pežoa" na čiji krov su se kobne večeri popeli nastradali mladić i njegov prijatelj star 19 godina. Nakon nekih 50 metara vožnje, vozač je naglo zakočio i mladić je pao s krova direktno na glavu i ubrzo preminuo, dok je njegov prijatelj prošao bez povreda.

Kobne večeri, kako su nam ispričali sagovornici, nastradali mladić bio je sa prijateljima u lokalnom klubu, a sada je na društvenoj mreži X podeljen video-snimak koji je, navodno, nastao pre jezive nesreće. Vidi se grupa mladih kako snima suludu vožnju. Na korivu je sedeo momak sa flašom u ruci, vidno raspoložen. "Pežo" se zaustavio nekoliko trenutaka kasnije, na krivini ulice, kako bi i drugi mladić (19) seo na krov. Ubrzo, kako nam je objasnio očevidac, dolazi do stravične nesreće.

Na društvenim mrežama se naknadno pojavio i video-snimak koji je, kako se navodi u opisu, nastao samo nekoliko trenutaka pre jezive nesreće.

Naime, na snimku koji od nedelje kruži društvenim mrežama vidi se mladić kako sedi na krovu plavog automobila marke "pežo" i peva, dok ga vršnjak bez vozačke dozvole vozi. Na snimku se vidi kako se veselo društvo zabavlja, ni ne sluteći da će se već u sledećem trenutku dogoditi strašna nesreća.