30.07.2024.

23:12

Foto: Foto: Tanja Andrić

Hronika

"Nemam ni snage, ni volje, ni želje da živim" ! Potresna objave setre ubijenog policajca: "Ustati iz kreveta nikad teže"

Za ovaj jeziv zločin osumnjičen je Albanac Faton Hajrizi koji je nakon ubistva pobegao sa lica mesta. Nakon dva dana potrage za ubicom, pripadnici policije, uz saradnju meštana, pronašli su ga, a potom i likvidirali u okolini Loznice, jer je odbijao da se preda i ispalio više hitaca u policajce.

Porodica ubijenog policajca neutešna je posle strašnog gubitka, a njegova sestra Katarina često na Instagramu podeli svoja osećanja sa drugim korisnicima ove društvene mreže.

Informer

Tužna objava Nikoline sestre

Poslednja objava u nizu jeste stori koji je objavila, na kojem se najpre vidi ona kako leži u krevetu i drži se za glavu uz opis:

- Ustati iz kreveta nikad nije bilo teže. Nemam ni snage, ni volje, ni želje da živim.

Takođe, na video-zapisu vidi se i trenutak kada je sa detetom išla u prodavnicu kako bi verovatno skrenula misli od tragedije koja je zadesila nju i njene najbliže.

Rutinska kontrola koju je Nikola obavljao sa kolegom te noći pretvorila se u tragediju kada su zaustavili "mercedes" u kojem su se nalazili vozač Mithat Hadžić iz Tutina i suvozač ozloglašeni terorista Faton Hajrizi. Nakon što su policajci primetili sumnjivo vozilo iz Tutina blizu granice prema Bosni i Hercegovini, Hajrizi je izvadio pištolj i pucao u dva policajca, usmrtivši Nikolu Krsmanovića.

Nakon stravičnog zločina, Faton Hajrizi je pobegao u obližnju šumu, pokrenuvši intenzivnu potragu srpske policije. Terorista je lociran nedaleko od Banje Koviljače, gde je nakon razmene vatre neutralisan. Ministar Ivica Dačić je izjavio da je ubica policajca ispalio ukupno devet metaka na srpsku policiju, nakon čega je ubijen. Surovi zločinac dobio je kaznu, ali to nažalost neće vratiti ni porodici ni kolegama mladog Nikolu Krsmanovića.