01.08.2024.

15:09

Foto: MUP

Hronika

Dečko policajke ubio Slovenca njenim pištoljem! Naknadno premestila leš na drugo mesto!

Za ovaj zločin su, pored K. K., osumnjičeni i njen tadašnji dečko P. B. (36) iz Vrbasa, kao i D. S. (37) iz Sombora, koji se već nalaze u zatvoru zbog izdržavanja kazne za drugo krivično delo.

- Sumnja se da je policijska službenica pre pet godina odvezla tadašnjeg momka P. B. do jednog sela u okolini Sombora da uzme novac od izvesnog državljanina Slovenije, po imenu Tomas. Kada su stigli, ona je ostala u automobilu, a P. B. je izašao i počeo raspravu sa tim Slovencem. Prethodno je od devojke oteo njen pištolj. Tokom rasprave, P. B. je pucao u Slovenca i ubio ga. Potom se vratio u auto, ali pištolj nije vratio K. K. već ga je odneo sa sobom - kaže sagovornik Kurira.

Kako dalje dodaje, posle zločina P. B. je pretio policajki i tražio joj novac kako bi joj vratio oteti pištolj iz kog je počinio ubistvo:

- Navodno, P. B. je pretio K. K., ali i njenim ćerkama. Na kraju je osumnjičena, ne mogavši više da trpi pretnje i ucene, smislila pakleni plan. U junu 2020. je prijavila policiji da joj je ukraden pištolj, a onda je sa D. S. iz Sombora, koji je takođe osumnjičen u ovom slučaju, rešila da premesti leš muškarca kog je ubio P. B. Telo su premestili na drugu lokaciju, na Monoštorski put, kako bi P. B. prestao da joj preti. 

Upravo na Monoštorskom putu policija je i pronašla ostatke tela. Nađen je skelet i u toku su DNK analize kako bi se utvrdio identitet. Za sada se sumnja da je u pitanju državljanin Slovenije, ali to još nije zvanično potvrđeno.