01.08.2024.

22:19

Foto: MUP Srbije

Hronika

Policajka priznala saučesništvo u ubistvu! Dečko joj oteo pištolj, pa ubio Slovenca, krili nestanak!

Kako saznajemo, nestanak ubijenog muškarca nije prijavljen policiji, a telo je iskopano 24. jula. Nalazilo se na Monoštorskom putu u Somboru, na njivi između stabala oraha.

Telo muškarca poslato je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Prema našim nezvaničnim informacijama, Kristina K. je u prisustvu branioca saslušana u svojstvu osumnjičenog lica. Ona je u potpunosti priznala izvršenje dela koje joj se stavlja na teret.

Sumnja se da je, osim nje, u ubistvu učestvovao i njen tadašnji dečko P. B. (36) iz Vrbasa, kao i D. S. (37) iz Sombora, koji se već nalaze iza rešetaka zbog drugih krivičnih dela, navodi Kurir.

Sumnja se da je ona 2019. godine odvezla tadašnjeg momka do sela u okolini Sombora, kako bi uzeo novac od državljanina Slovenije po imenu Tomas. Ona je navodno ostala u autu, a njen tadašnji partner joj je navodno oteo službeni pištolj, izašao iz auta i počeo da se raspravlja sa Slovencem.

Tokom rasprave je povukao obarač i ubio Slovenca. Vratio se u automobil, ali policajki nije vratio oružje. Sumnja se da joj je nakon izvršenog zločina pretio i da joj je tražio novac kako bi joj vratio pištolj, kao i da je pretio njenoj ćerki i njoj.

Navodno, K. K. više nije mogla da trpi pretnje i ucene, pa je smislila plan. U junu 2020. godine je prijavila policiji da joj je ukraden pištolj, a onda je sa D. S. iz Sombora premestila telo muškarca kog je njen dečko ubio. Telo su odneli na Monoštorski put. Tamo je policija pronašla skelet i u toku su DNK analize kako bi bio utvrđen identitet. Još nije zvnaično potvrđeno da je u pitanju ubijeni Slovenac.