02.08.2024.

00:10

Foto: Društvene mreže

Hronika

Molio je ne puštajte manijaka na slobodu, lično ću ga ubiti! Krvavi napad srpom na majku nije mogao da mu oprosti!

Sukob je kako je ispričao bliski rođak uhapšenog muškarca, nastao pre otprilike mesec dana kada je Dejan Ilić, navodno, srpom napao majku uhapšenog.

- Jako nam je teško zbog svega što se dogodilo. Ništa ne može da se opravda, ali taj Dejan je pre mesec dana, kako smo čuli, zlostavljao i svoju majku i sestričinu, posle čega je napustio kuću - kaže rođak i dodaje:

Molio policiju da ga ne puštaju

- Dejan je nasrnuo na majku N. S. nasred ulice bez ikakvog povoda i teško je povredio. Bila je sva krvava i jedva je preživela. Ali, to nije sve... Kada je ženu posekao srpom, stegao ju je rukama za vrat da je udavi! Sva sreća pa je neko od komšija naišao i odvojio ga od nje.

Kako tvrdi rođak, N. S. je posle toga otišao u policiju i rekao policajcima da Dejana ne puštaju na slobodu!

- Doslovce im je rekao: "Molim vas, nemojte da pustite manijaka na slobodu. Ako se to desi, ja ću ga lično ubiti"! Nažalost, to se i dogodilo - kaže rođak.

Informer

On je objasnio i kako je došlo do zločina.

- N. S. je u sredu otišao do prodavnice i tamo je sreo Dejana. Posvađali su se i došlo je do toga da je N. S. izbo Dejana. Nije mu bilo spasa, a N. S. je otišao i sam se prijavio policiji - rekao je rođak.

Prema rečima našeg sagovornika, N. S. je jako vezan za majku koja je pre mesec dana jedva preživela Dejanov napad.

Bio vezan za majku

- Rođak je bio oženjen pre 20 godina, ali se razveo i živeo je s majkom u porodičnoj kući. Jako je bio vezan za nju, a sada je ona, nažalost, ostala sama zato što joj je sin uhapšen.Sagovornik je dodao i da je ubijeni Dejan Ilić bio "problem sela".

- Ilić je bio probisvet koji je skoro svakog dana nekog napadao. Spopadao je žene po ulici, gađao se, tukao... Decu je zadirkivao na ulici, pa su često dolazila kući uplakana.

Informer

 

Na društvenim mrežama uhapšeni je pre samo pet dana objavio fotografiju s majkom gde zagrljeni poziraju, uz poruku podrške.

- Biće sve uredu, samo neka si mi ti živa i zdrava - napisao je uhapšeni na Fejsbuku.