02.08.2024.

23:22

Foto: MUP Srbije

Hronika

Krimi policajka K. K. (45) učestvovala u zločinu 2019! Bivši njenim pištoljem ubio Slovenca, ona sa novim dečkom premeštala telo!

Ona je privedena u Više javno tužilaštvo u Somboru, a druga dvojica okrivljenih, P. B. (36) iz Vrbasa i D. S (37) iz Somobra, odranije su u zatvoru zbog drugih krivičnih dela.

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je juče da je službenica Uprave granične policije, osumnjičena da je sredinom 2019. učestvovala u saizvršilaštvu, u krivičnom delu teško ubistvo. Zasad nije poznato ko je žrtva, ali se sumnja da je reč o slovenačkom državljaninu, izvesnom Tomasu, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko godina.

Ostaci tela, odnosno skelet, pronađeni su pored jedne jame na Monoštorskom putu, nedaleko od Sombora:

- Reč je za sada o N. N. licu, čije je utvrđivanje identiteta u toku, na osnovu uzetog DNK uzorka iz ostatka skeleta pronađenog na mestu izvršenja krivičnog dela - rečeno je u MUP Srbije. - Ostaci tela poslati su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prema nezvaničnim informacijama, policijska službenica i osumnjičeni P. B. su u to vreme bili u emotivnoj vezi.

Navodno, on je, neutvrđenog dana, leta 2019, zamolio svoju emotivnu partnerku da ga odveze do jednog somborskog sela, kako bi uzeo novac od slovenačkog državljanina, koji je u to vreme boravio na tom području.