03.08.2024.

12:45

Foto: Tanjug/Shutterstock

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

Ispred zgrade na Vračaru u kojoj se desio nezapamćen zločin noninari su naišli na porodiljinog komšiju, koji je bio u šoku, te nam je otkrio jezive detalje o porodilji.

Viđao sam ženu sa stomakom, čak smo ponekad i popričali, rekla mi je da nosi blizance. Tu gde se ta tragedija desila je stan na dan, tu je porodilja spavala. Gde je ljudi moji druga beba, da nije ona bačena u kontajneru, ako su ovu jednu našli u stanu. Ne znam šta više da vam kažem, ne prestajem da plačem otkako sam čuo ovo. Ništa nije delovalo kao da će se tako nešto desiti, ona je izgledala normalno i normalno se ponašala. Ne znam kako nisam ranije nešto čudno primetio, evo ne jasno mi je . Po porodilju je došao sinoć neki čovek, kojeg do tada nisam viđao ovde - rekao je plačući čovek za Republiku.

Podećamo, prema nezvaničnim informacijama, M. M. se porodila u svom stanu pre nedelju dana, ali je na početku istrage tvrdila da je svoju bebu rodila mrtvu, zatim je tvrdila da je bacila u kontejner. Kasnije je promenila iskaz i otkrila policiji da je telo bebe još uvek u stanu. Sinoć su na teren izašli forenzičari, policija i pogrebno preduzeće kako bi obavili sve neophodne radnje na mestu događaja. Porodilja M. M. je trenutno životno ugrožena i nalazi se u bolnici, gde se lekari bore za njen život.