03.08.2024.

21:44

Foto: Foto: MUP Srbije, Facebook

Hronika

On je bio meta bombaškog napada! Bivši "najbolji drugari" spremili mu paklenu mašinu, policija sprečila ubistvo(FOTO/VIDEO)

Uhapšeni su M.P. (20), M.S. (20)  i M.K. (28) i određeno im je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Osumnjičeni su imali lukav plan. Naime, kako sumnja se da su oni pokušali da ubiju Rajka R. iz Uba tako što su pored parkinga, gde Rajko R. drži svoje vozilo, na drvo postavili eksplozivnu napravu.

Osumnjičeni su sprečeni u svojoj nameri i uhapšeni od strane policije.

Kako smo saznali, Rajko je bio najbolji drug sa osumnjičenima, ali su se posvađali, pa su očigledno odlučili da mu se osvete. Ono što je posebno šokantno je da dvojica od trojice uhapšenih imaju samo 20 godina!

Informer

Svi sa teritorije Uba

Podsetimo, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je beogradska policija uhapsila tri osobe na osnovu operativnih saznanja da pripremaju likvidaciju jednog lica.

„Beogradska policija je na osnovu operativnih saznanja da pripremaju likvidaciju jednog lica uhapsila tri osobe. 

Informer

Takođe, identifikovana je i potencijalna meta i pronađena eksplozivna naprava koja se aktivira na mobilni telefon, postavljena na ulazu u dvorište. 

I hapšenja i potencijalna meta su sa teritorije Uba.