04.08.2024.

10:39

Foto: Printscreen

Hronika

Očuh iz pakla terao sina (8) da pali ringlu da bi pekao telo pastorka (5): Mališan otkrio strahote kojima je svedočio

Kako je Informer ranije izveštavao, beogradska policija uhapsila je nasilnika Ivana A. (40) zbog sumnje da je u stanu na opštini Čukarica mesecima tukao i zlostavljao nevenčanu suprugu (29), a njenom sinu (5) pekao ruke i noge na užarenoj ringli! Monstrum je nakon privođenja hladnokrvno rekao policajcima da su to njegove vaspitne metode?!?

Izvor iz istrage, ranije je ispričao da je osumnjičeni pre nekoliko meseci započeo ljubavnu vezu sa zlostavljanom devojkom i preselio se u njen stan, u kom ona živi sa petogodišnjim sinom iz prethodnog braka.

- Od početka te zajednice okrivljeni je počeo da maltretira nevenčanu suprugu i njenog sina. Vređao ih je i tukao svaki put kada mu nešto ne bi bilo po volji. Sve je kulminiralo u poslednje dve nedelje, kada je nasilnik brutalno pretukao ženu, polomio joj nekoliko rebara, a dečaku, koji je pokušao da zaštiti majku, stavljao je dlanove i stopala na vrelu ringlu, pri čemu je i njega pretukao i polomio mu nekoliko kostiju - rekao je naš izvor.

Informer

 

Nesrećna žena je, kako saznao Informer, iskoristila priliku dok je Ivan bio van stana i pozvala je policiju.

- Patrola je brzo došla i nesrećna žena je ispričala da ona i sin tri meseca trpe monstruozno porodično nasilje, što je bilo očigledno, pošto su i ona i dečak bili u ranama i opekotinama. Odmah su upućeni u bolnicu, a policajci su sačekali da se osumnjičeni vrati i čim je ušao u stan, stavljene su mu lisice. Dok ga je patrola vodila u stanicu, I.A. je ponavljao da ništa loše nije učinio, a kada su mu policajci rekli da žena i dete imaju teške telesne povrede, mirno je rekao da je to sve bilo u vaspitne svrhe - ispričao je izvor iz istrage.

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama, a o kojima svedoči osmogodišnji sin Ivana A., zlotvor je zlostavljao i svog sina.

Naime, on je preuzeo brigu o dečaku kada ih je njegova majka ostavila. 

O njoj niko ne zna ništa, te je nakon hapšenja Ivan, zbog sumnje da je pastorku pekao ruke i noge na ringli, o dečaku (8) brigu preuzeo Centar za socijalni rad. Dečak je trenutno u Prihvatilištu, a iz njegovog svedočenja Tužilaštvo i policija su otkrili zastrašujuću istinu o dešavanjima u kući na Čukarici.

- Dečak je izgradio mehanizme kako da se zaštiti od oca nasilnika. On je ispričao da ne sme da plače, jer plač nervira njegovog tatu i da samo ako ne bude plakao neće dobiti batine. Kaže da je dečak (5) nervirao njegovog tatu jer je stalno plakao - rekao je izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Informer

 

Prema njegovim rečima, sumnja se da je I.A. svog pastorka tukao zbog čega je mališan plakao. Tada bi, zbog plača, usledilo još brutalnije zlostavljanje.

- On je pastorka tukao brutalno i nakon batina je znao da ga drži u ćošku po 20 sati. Mališan je imao jezive povrede, on je njemu čak gurao tuš u usta da ga ućutka - opisao jezive detalje izvor. 

Sve to je gledao sin od I.A. kojeg je otac terao da pali ringlu!

On je njega terao da pali ringlu i gleda dok on peče ruke i noge svom pastorku - rekao je sagovornik.