04.08.2024.

11:19

Foto: facebook/shutterstock/informer

Hronika

Potresnim rečima oprostili se od Strahinje: "Život donosi dane u kojima se zanemi ..."

Kako su rekle komšije, tragedija se dogodila u petak 2. avgusta, a Strahinja je kod druga došao dan ranije kako bi proslavili rođendan u Mionici.

- Ostao je da spava kod druga jer stanuje u susednom mestu. Bili su sami kući, a u dvorištu je bio parkiran traktor marke IMT koji je u vlasništvu slavljenikovog oca. Dečaci su hteli, kako smo čuli, da se provozaju. Poginuli tinejdžer seo je za volan traktora, dok je dečak čiji je otac vlasnik traktora seo pored njega. Iz za sada nepoznatog razloga došlo je do prevrtanja vozila. Strahinja je pao, a nakon toga nije mu bilo pomoći - rekao je jedan od komšija porodice kod koje je Strahinja bio. 

Informer

Prema rečima komšija nadvodno su se dečaci traktorom sjurili u kanal.

- Tragedija se dogodila na makadamskom, seoskom putu koji vodi do reke. Tamo je ceo dan opsadno stanje i niko ne može da priđe reci. Blokiran je put, pokušali smo da saznamo nešto više, ali nas je policija udaljila. Užasno je sve što se desilo i to baš na veliki praznik - reko je, ubrzo nakon tragedije, jedan od meštana Mionice.  

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

Informer

Od nastradalog Strahinje danima se na društvenim mrežama oprašataju drugovi,

"Na žalost, život donosi i dane u kojima se od bola i neverice zanemi. Naš nekadašnji učenik klarineta u IO Mionica, Strahinja S. je tragično nastradao. Iskreno saučešće porodici."ovim rečima od nastradalog Strahinje oprostila se Muzička škola u kojoj je svirao klarinet.