05.08.2024.

10:37

Foto: Masha Bandjur

Hronika

Krvav muškarac nađen na ulici! Ima povređe opasne po život

Naime, meštani su zatekli muškarca na ulici i on je navodno imao povrede opasne po život.

Policija je odmah izašla na mesto ubadanja i obavila uviđaj.

Kako kažu meštani, oni su uznemireni učestalnim incidentima koji se u poslednje vreme događaju u njihovom mestu.

- Ne znam da li je prethodila svađa i tuča, ali ovo je postalo jezivo, meštani uopšte nemaju mira posle nedavnog ubistva naše komšinice Borbale Peter. Svi su uznemireni - dodao je izvor.

Ubijena dok je spavala

Podsećanja radi, Borbala Peter (74) iz Bačkog Petrovog Sela ubijena je 19. jula dok je spavala, a zločin je prijavila njena rođaka kada joj je došla u posetu. Pljačkaši su kasno u noć upali u njenu kuću, prvo su se, kako smo ranije pisali, brutalno iživljavali nad ženom.

Informer

- Te večeri kada je Borbala ubijena sedela sam sa komšijom ispred kapije. Pričali smo do nekih 15 minuta iza ponoći, a u nekoliko navrata videli smo kako se dvojica mladića na motoru voze našom ulicom. Čak su jednom i usporili dok su prolazili pored nas - kaže meštanka ulice u kojoj se dogodio zločin i dodaje:

- Onda su ti mladići zašli u drugu ulicu, pa se opet vratili u našu. Verovatno su to bili ti mladići koji su i ubili nesrećnu Borbalu koja je živela sama.

S obzirom na to da meštani Bačkog Petrovog Sela već mesecima unazad žive u strahu, nedavno su se odlučili na to da se za pomoć obrate Ministarstvu unutrašnjih poslova, smatrajući da je preko potrebno da u njihovom mestu bude povećana policijska kontrola, piše Kurir.