05.08.2024.

16:59

Foto: Tanjug/društvene mreže

Hronika

"Ja nisam objavio poruku da je mala Danka živa" ! Otac osumnjičenog: "To je napisala jedna žena uz BIH, neko krije tajnu..."

Radoslav nam je juče rekao da on nije autor te poruke, već jedna žena iz BiH.

- Ona je to objavila, nisam ja, ali ja verujem u to što je napisala. Neko krije tajnu o tome gde je završila devojčica. Ja i moji sinovi nikada ne bi ubili dete, a evo kako smo završili... Dejana nisam posetio u pritvoru, ali mi je poslao pismo, kaže da će izaći na slobodu do 28. avgusta. U međuvremenu sam ostao i bez žene, koja je umrla, i bez sina Dalibora, a Dejan je iza rešetaka. Ja sam ostao sam kao panj. Tužiću državu! - zapretio je Radoslav.

Na poruku je koja je izazvala pažnju javnosti, pažnju je skrenuo Milan Ilić, deda male Danke.

Informer

 

- Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je do sada rečeno, jer se ispostavlja vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da verujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa. Daj Bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, oca od Dejana, a napisao je da je moja unuka u Dizeldorfu u Nemačkoj - rekao je Milan.

Slučaj Danke Ilić (2) koja je nestala, odnosno, kako se sumnja, koju su 26. marta ubili osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, privlači pažnju javnosti, jer su dvojica uhapšeni priznali, pa porekli krivicu. Telo male danke nije još nađeno.